Saturday, December 11, 2010

Danish's Graduation Day

Assalamualaikum semua...

Macam x cayer jer lebih kuang 4 minggu dah nak naik sekolah.... dan macam biase ler macam x caye jer Danish nak naik darjah 1... 

Ehem... ape dah tue ker Mummy nie.. hehehehe... still maintain lagi ler.. hehehehee... blum 30 thn lagi...

Persiapan untuk Danish dah pun dibuat... Disbbkn Danish nie anak sulong jadi Mummy n ayah nie excited bnyk...perrrgghhh!! lari budget.. aper xnyer segala benda nak dibeli... Danish x nak tp Mummy yg nak... hehehee... teringat masa zaman sekolah dolu2.. masa yang paling menyeronokkan masa beli barang sek ler... bila naik sekolah jer show off kat kengkawan... "kite ader nie..., awk xde...".. Mummy plak memang suke warna pink... jadi.. smua nak warna pink.. kalu darjah satu mesti beli pensil box tekan keluar, tekan keluar... skung nie ader jgk.. suruh Danish beli dia x hinggin..

Ceh! merapu plak Mummy nie... heheheee... nie nak upload ler gambo masa danish graduation day.. saing masa mummy lawan futsal.. jadi Mummy memang xde dalam ini gambar... Keputusan Danish Alhamdulillah.. sangat memuaskan... sebagai ibubapa, Mummy n Ayah mengharapkan anak2 kami  menjadi anak yang cemerlang, berguna didunia dan akhirat... amin..


Untuk tidak membuang masa lagi... mari kita saksikan....




Nie lar buku penyata dan Keputusan Danish di sekolah Tadika.. Nie result dari semesta pertama dan akhir..
Alhamdulillah, walaupun ada penurunan pada semesta akhir disbbkan Danish mengalami demam sebelum peksa tp keputusan Danish tetap cemerlang dimata Mummy n Ayah...


Tadika Bijak Fikir, Guru Kelas: Pn Zaharah... Terima Kasih dan Tahniah cikgu!!


Ehem! Adussshhhh.. anak sape ler nie... Hancem betul... heheheee.. sape lagi nak puji kalu x anak sendiri... hehehehe..


 Keputusan Semesta pertama... Semua matapelajaran- A
Peratus 92.4%


Keputusan Semesta kedua (akhir)... Semua matapelajaran- A
Peratus 89.5%
 
 
 
 
 Di Hari Graduasi... dlm bahse omputih... Graduation Day...
 
 Sebelum memulakan Majlis... 


 Danish n kawan beratur diluar dewan...


Malu2 bila ayah nak amik gambo...


Baca Doa...Khusyuk dan Tawaduk...

Semua murid2 menyanyikan lagu - Negaraku, Bangsa Johor dan Lagu Tadika Bijak Fikir...


Danish n kawan2 menyampaikan Coral Speaking...





Danish menerima sijil n piala...


Danish... anak yang Mummy n Ayah sayangi...


Masa nie malu2 sbb kena interview ngan ayah... 


Dah lapo... makan ais krim..

Mummy x leh nak tgk gambo kat bwh nie.. sodih naa... kecian danish... nak tau kenapa?? 
jom
jom
 jom 
jom
 jom 
 jom
jom
 jom 
jom
 jom 
 jom
jom
 jom 
jom
 jom 
 jom
jom
 jom 
jom
 jom 
jom
jom
 jom 
jom
 jom 
jom
jom
 jom 
jom
 jom 
jom
jom
 jom 
jom
 jom 
jom 
jom
jom
 jom 
jom
 jom 
jom
jom
 jom 
jom
 jom 
jom
jom
 jom 
jom
 jom 
jom
jom
 jom 
jom
 jom 
jom 
jom
jom
 jom 
jom
 jom 
jom
jom
 jom 
jom
 jom 
jom 
jom
jom
 jom 
jom
 jom 
jom
jom
 jom 
jom
 jom 
jom 
jom
jom
 jom 
jom
 jom 
jom
jom
 jom 
jom
 jom 

WwwwwWWWWwwwwAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaa




 Cube tgk...Anak Mummy suap sorang2... tgk sebelah danish.. Ibu tuuuu suap anak dieeeeeee....
WwwwwWWWWwwwwAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaa
Kecian anak Mummy...
Nanti Mummy suapkan ekk sayang...


Sekian Dulu..
Kami Gembira..
Wasallam...
 
 

4 comments:

  1. wahhhh dapat banyak A.... tahniah..

    ReplyDelete
  2. Wahhh...budak-budak memang cute
    adehhh..
    Dear tolong support Momoy dari kumpulan 10 juga yer No. 382 di BPM yer. Much thx
    MY RECENT POST : ETUDE HOUSE - Korean Cosmetics

    Jangan lupa VOTE Momoy di BBPM No. 382 !!

    ReplyDelete
  3. Salam kenal..

    congratulation to Mommy and Danish

    ReplyDelete

Trafic Jam.. PpppRReeetttt...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...