Thursday, February 10, 2011

Berpesyen... Kami Gembira..

Assalamualaikum... dan salam ceria!!

Mummy and friends together2 tergediqzz2 tersopan2 berpesyen2 bergambo2 bersajer2 ari nie..
Bukan aper... saje jer nak show off oppppssss saje jer nak wat aktiviti lain.. asyik buat poco2 jer jadi kami pun terkenja2 berposing2..

Nie juga salah satu aktiviti mengempiskan pewot yang sudah teragak buncit kecuali sorang tu memang buncit disebabkan buatan manusia.. yang penting Halal lagi!!! Kenapa Mummy ckp aktiviti mengempiskan pewot, bila kamera on jer cepat2 kempis perut... x ker satu aktiviti yang berpekdah... hehehehee...

Selain ituw kami sajer jer nak menunjuk cara kami berpesyen dengan tudung a.k.a selendang trend masa kini..
Korang ckp lah nak pesen aper, semua ader dan yang penting KAMI GEMBIRA!!

Buat tatapan semua... sebelum Mummy mengupload nyer silalah muntah skarang ...

Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
eh eh eh eh eh eh
Pejam ker kejam??
eh eh eh poning nie
jap2 Mummy amik kamus Dewan dan Bahasa...
Pejam lar...
Kay sambung balik..
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
 Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata
Pejam Mata

Taaaaadddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 Terimalah.. model yang pertama...
awek paling cun alam semesta ini...
tidak lain dan tidak tidak...

Model: Shellya

 MUMMY lar!!!!
x kira.. walaupun kwn2 lagi lawa dari Mummy tapi mummy x kira..
 Nak cakap jugak yang Mummy paling lawa..
Chewah!! Geli!! wweeeekkk!!


Tajuk pesyen kita iolar... Budak Poyo pakai Tudung bulat kecik bulat kecik bulat lar besor...
= Muka Bulat
arrrrgggghhhhhhh...  suker!!!

haaaaa... nie baru cun..
a.k.a perasan... heheheee.. tetap nampak bulat2..

okay dah jemu
kita berbalik kepada model seterusnyer...

model yang susah nak cari di alam semesta ini..
terimalah...
Cik bun a.k.a Cik tel..

EKIN dan BIEHA...
Dari Padang Pasir Berdengun..


Dengan tema mereka.. kanak2 riang berbaju merah jambu makan biskut lemak2 kurang manis...
waaaaaaa....
Sungguh teruja...

Jom kita tengok pesyen diaorg..

Model: Ekin
 Tajuk pesyen dio iolah Tudung lapis betawi ayam KFC



Waaaaaaaaaaaa cun x??
Nampak x mcm Ayam KFC cun??
Awk nampak jambu...

Model: Bieha
 Tajuk pesyen nie plak... tudung saji
oppssss tudung siti balik ke Kg baca Sifir
jadinyer Tudung Siti Sifir..

Kalu sesiapa yang x hafal sifir.. bleh blaja ngan cik Bie nie..
Dia memang genius a.k.a terlebih pandai dalam bab2 sifir..
Dia hafal sampai sifir 1 ---> 1,000,000
waaaaaaaaaaaaa... terro nyer...

Seterusnyer... Jom tengok model berikutnyer..
Perlu ader intro..
Kalu nak tau..
Jom EKOT
Jom EKOT
Jom EKOT
Jom EKOT
Jom EKOT
Jom EKOT
Jom EKOT
Jom EKOT
Jom EKOT
Jom EKOT
Jom EKOT
Jom EKOT
Jom EKOT
Jom EKOT
Jom EKOT
Jom EKOT

intronyer...
zitttt..zittt..zitt...
zitttt..zittt..zitt...
zitttt..zittt..zitt...
zitttt..zittt..zitt...
zitttt..zittt..zitt...
zitttt..zittt..zitt...
zitttt..zittt..zitt...
zitttt..zittt..zitt...
zitttt..zittt..zitt...
zitttt..zittt..zitt...
zitttt..zittt..zitt...

Model: Nurul
 
Terimalah pesyen tudung dengan tajuk Tudung sarung bertocet V ala2 ariel... hehehehee
Jgn Mare nanti x lawa..


Sebelum Nak pakai tudung ni kena EKOT sebut Zitt Zitt Ziittt...
Baru Cun dan jadi lagi Cun...

Dan seterusnyer...
Model Dari Kg Koris..
Terimalah..

Model: Kak Ain..
Tajuk pesyen tudungnyer iolah Tocang Lipanmu Selendangku Jua, Mayang berjuntai ala Chipmunk..
Adushhhh panjangnyer tajuk..
xper yang penting cun!!

 Tetap bertemakan warna pink supaya nampak mcm kanak2 riang makan biskut lemau..
Yeah! Yeah!

Last but Not lease..
Model yang lain dari yang lain..
Model yang kalu on kamera x leh nak kempis perut..
x mcm kitaorng..

Terimalah...

Model: Ain Syah
Haaaa korang xcayer...
Nampak tuuuu org lain mana ader perut mcm tuuu buat masa nie... heheheheee xtau lar yg akan datang...


 Dengan tema Hitam Putih kehidupan ku chewah!!
 dengan tajuk pesyen Tudung sarung ader bunge putih kat atas kepala ku...
wahwahwahwahwah.. cun..cun.. mak buyung nie...

Dan akhir skali...
Model Miss Univesal Studio gambo...
dari negara pakistan, turkistan, malaysiastan, go head gostan tapi yang penting bukan SETAN!!

 Say cheese!!!
Kami Suka Makan Cheese Cake kat Kopitiam!!

Semua bulat2...
Bulat air kerana pembentung,
Bulat Manusia kerana Muafakat.
Bulat kami kerana muka kami bulat...
ziiittt..ziiittt..ziiittt...

Org lain masih staydy...
apabila ariel menunjukkan isyarat terkam..
sbb tu lar jadi mcm tuuuu...
ish..ish..ish..ish..ish
 adusshhh.. anak sape lar tu??

 Kami Gembira!!! Kami Suke Berpesyen!! Yeah!! Yeah!!

Okay lar.. dah lap muntah korang??
Sekian dulu untuk kali ini..
Jumpa di next pesyen show..
Boi-boi..
Kami Gembira..
Wassalam..

3 comments:

  1. haha.. meriah sungguh entry ni! suka.. :D

    ReplyDelete
  2. hahaha~~happening dan kakak semuanya cute~~hohoho

    ReplyDelete
  3. seronoknya...fesyen sakan... cam raya plak..

    ReplyDelete

Trafic Jam.. PpppRReeetttt...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...