Saturday, March 12, 2011

Hari Gerak Tumpu Taman Seri Semerah

Assalamualikum semua... salam ceria...

Senyummmm...

Fuuuhhh.. fuuuhhh... fuuuhhh... alamak!!! penuh sawang lar blog mummy nie... ape ntahnyer.. dah hampir 3 minggu mummy x update blog... rindu sesangat nak update blog...Mummy memang busy lar.. busy ngan keje yang x siap2.. kekdng tu naik bosan tapi apakan daya... nak cari rezeki demi keluarga tersayang...(errrrmmm shellya... x baik mengeluh...heheheheee...)

Ingat tak ngan post mummy yang lepas?? alaaaa pasal kami ader menyertai hari gotong royong taman kami nie...alaaaa klik sini jer lar ---> Gotong Royong Jadi ari nie mummy nak upload gambar hari yang sangat bermakna buat kami penduduk taman SS nie.. Ayah siap buat slide show supaya gambo yang bnyk leh tgk dengan lebih mudah lagi..

Alhamdulillah... semuanya berjalan lancar dan x sangka sambutannya amat menggalakkan.. Best sgt!! Mummy suke... dan yang paling best kami telah mendapat baju sponsor setiap rumah  2 helai lagi!!! Warna biru laut... cantik!!! Mummy gembira..
Terima kasih yang tak terhingga kepada ADUN - Dato Tee Siew Kiong kerana sudi hadir.. inilah yang dikatakan "RAKYAT DIDAHULUI, PENCAPAIAN DIUTAMAKAN" mummy suke...

Kepada kawan2 semua.. selamat menonton...
Kepada jiran2 ku juga selamat menonton wajah2 kalian...


video

Okay jumpa lagi..
Boi2..
Kami Gembira..
Wassalam..


No comments:

Post a Comment

Trafic Jam.. PpppRReeetttt...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...